背比べ

背比べ

2011年4月5日火曜日

近所をお散歩

Today was little cold but nice, so I decided to take our baby for a walk. We did not have yogurt that he eats every morning, so I decided to walk to the store. When I was almost to the store, the sidewalk was closed due to the construction. The store was on the other side anyway, so I crossed the road. However, the sidewalk on the other side was also closed due to the construction...there is no way I could get to the store by walking! They don't care about poeple who walk...:( So I decided to turned back around and go get coffee at McDonald by the house. Our baby was asleep, so I sat down to enjoy the coffee...but I knocked it down before I even drank a little!! Haaa what a day... at least cherry blossoms were pretty.

今日は、昨日の雪もだいぶ解けてお天気も良かったので、赤ちゃんとお散歩に行きました。ちょうど赤ちゃんが毎朝食べるヨーグルトが無くなったので、近くのスーパーまで行くことにしました。でも、近いと言ってもアメリカは広いので、家から歩いて20分くらい。しかも大きな通りは車が多いので、小さい通りをくねくね歩いていたら30分近くかかりました。スーパーまであとちょっとという所で、歩道の工事をしていて行き止まり。スーパーへ行くには反対側の道に渡らなければならないので、行き止まりの手前で道を渡りました。ところがスーパーの手前の道も工事中で行き止まり!これでは歩いてスーパーへ行くのは無理です...。信号の無い所を渡れば行けるけれど、ベビーカーを押しているので絶対に無理!さすが車社会です。歩行者のことなんておかまいましです...。仕方なく引き返して、でもこのまま何の収穫もなしに家に帰るのは嫌だったので、家の近くのマクドナルドへコーヒーを買いに行きました。赤ちゃんが眠っていたので、コーヒーを飲みながら一息つこうと思ったけれど、一口も飲まずにカップを倒してしまった~...。ほんとついてない一日でした...。でも所々桜が咲いているのが綺麗でした。






After Jeff's mom came home from work, we went to the store together. We also stopped by Jeff's brother's house to see little kids. Our baby seemed happy to play with them:)


夕方ジェフのお母さんがお仕事から帰ってきて、スーパーへ連れて行ってくれました。ついでにちょっと、ジェフのお兄さん家族のお家にも寄りました。赤ちゃんはいとこちゃん達と遊べて楽しそうでした☆